OK Marine har inngått en avtale om kjøp av selskapet Aquality AS, som spesialiserer seg på innovative rensefiskprodukter for akvakulturindustrien, skriver dei en pressemelding.

- Aquality har en produktportefølje som utfyller oss veldig bra, og kjøpet representerer et strategisk grep for OK Marine for å ta en enda sterkere posisjon mot forebyggende lusetiltak. Aquality er et selskap med solide produkter som vil supplere vår virksomhet og satsning på en svært god måte. Med oppkjøpet ønsker vi å legge til rette for at Aquality kan ha full fokus på det de er best på; produktutvikling og oppfølging av kunder, sier daglig leder i OK Marine, Atle N. Kristoffersen, i en kommentar til kjøpet

Spesialister på automatisk fôring

Aquality er en gründerbedrift fra Os sør for Bergen, og spesialiserer seg på innovative produkter for akvakulturindustrien. Kjerneproduktet er system for automatisk fôring av rensefisk. Selskapet leverer også flere produkter for rensefisk, inkludert rensefiskskjul og skjulvasker. Øvrige tjenester inkluderer produktdesign, produksjon, montering og testing. Selskapet etablerte seg under navnet Aqua Circle AS i mai 2015.

- Er veldig fornøyd

- Vi har hatt et nært samarbeid i flere år, og er stolte av å bli en del av OK Marine. Sammen har vi masse kunnskap og et bredt spekter av produkter som utfyller hverandre og som nå samles i én bedrift. OK Marine har også et stort, spennende nettverk gjennom Egersund Group og AKVA group som gir oss muligheter til å nå ut bredere med våre produkter - både nasjonalt og internasjonalt, sier gründer og en av grunnleggerne av Aquality, Jonny Møgster, i pressemeldingen.

Les også:

Ny not sorterer rensefisken ut av merden